За Контакти

Кооперация "Галатея-Варна"

бул. "Христо Ботев" 1

9000 Варна

e-mail: office@galateabg.com

тел.: 0898 601 157

Политика за поверителност

 

 

 

 

 

 

Производство на българско национално облекло (български народни носии)

В кооперация „Галатея-Варна” е съхранена традицията за производство на качествени, автентични български национални облекла и тя е един от най-големите, високо квалифицирани и дългогодишни производители на такива облекла в страната. Изработват се всички видове мъжки, дамски и детски български народни носии, като освен цели костюми се предлага изработване и на отделни компоненти от тях – ризи, елеци, потури, калпаци, пояси, калци, ямурлуци, сукмани, престилки, кърпи и накити за глава, чорапи и др.

Освен автентични модели от всички етно-райони на страната, тук се изработват и модифицирани версии на същите, т.е. такива, съобразени с желанията и предпочитанията на клиента.

Наред с услугите по изработка на носии, Кооперация „Галатея-Варна” предлага също и отдаване на национални носии под наем, например за участия във фестивали, събори или други събития.

Бродерията на всяка една изработена дреха е уникална сама по себе си, тъй като се изработва на специална ръчно управляема бродировъчна машина, а не на копютърно управлявана такава.

 

За връзка с нашия Отдел "Национални облекла и бродерия":

тел.: 0895 538 296

         052 614 531, вътр.122;

имейл: galatea.nosii@abv.bg; nosii@galateabg.net

 

<< Назад   

UA-76217269-1