За Контакти

Кооперация "Галатея-Варна"

бул. "Христо Ботев" 1

9000 Варна

e-mail: office@galateabg.com

тел.: 0898 601 157

 

 

 

 

 

 

 

Български детски народни носии

Детски костюми -  

м.NO-DЕMK-M1 (за момче ) и

м.NO-DЕDK-M1 (за момиче)

Детски костюми -

м.NO-DЕMK-M2 (за момче) и 

м.NO-DЕDK-M2 (за момиче)

Детски костюми -

м.NO-DЕMK-M3 (за момче) и

м.NO-DЕDK-M3 (за момиче)

Детски костюми -  

м.NO-DЕDK-M4 (за момиче) и

м.NO-DЕDK-M5 (за момиче)

Детски костюм -

м.NO-DЕMK-M4 (за момче)

<< Назад    

 

 

 

UA-76217269-1